Info

en afspraak:

Advies en prijzen worden telefonisch niet meegedeeld. Een consult is vrijblijvend (35euro) en volledig gratis indien behandeling volgt.

Cosmipolis Clinic

Sint Claradreef 77
8000 Brugge
Belgie

Tel : +32 (0) 471 26 91 26
ma-vrij 9-19.00

info@birgit-muylle.be

Prive praktijk Mvr. Birgit Muylle

Tijdokstraat 22
8380 Zeebrugge
Belgie

Mob : +32 (0) 471 26 91 26
info@birgit-muylle.be

elke dag 8-21.00

AFSPRAAKBELEID

Goede afspraken maken goede vrienden Behandeling annuleren / verplaatsen / niet nakomen

Een afspraak afzeggen of verplaatsen kan tot 24 uur op voorhand en uitsluitend via telefoon. Annulatie via e-mail of sms worden niet aanvaard. Indien u niet tijdig afzegt, zijn wij genoodzaakt volgende regelingen te treffen:

  • Indien u binnen de 24 uur van tevoren annuleert, brengen we € 35 voor de gereserveerde tijd in rekening, ongeacht de reden(excl medisch). Wanneer u zelf regelt dat er iemand anders in uw plaats komt, brengen we geen kosten in rekening.
  • Indien u niet laat weten dat u verhinderd bent zijn we genoodzaakt het totale bedrag van de geplande behandeling in rekening te brengen.
  • Meldt u de afspraak binnen de 24 uur af onder vermelding van een contra-indicatie, dan is er een doktersverklaring nodig. Zoniet zijn we genoodzaakt € 35 in rekening te brengen.
  • Bij te laat komen op de afspraak, wordt de duurtijd van de behandeling aangepast aan de nog beschikbare tijd, zodat de volgende klant op tijd kan behandeld worden. Het bedrag van de behandeling blijft echter wel hetzelfde.

inschrijven op onze nieuwsbrief:
schrijf je in en blijf op de hoogte van recente ontwikkelingen en updates in de praktijk.
Wij behandelen uw gegevens in vertrouwen en deze worden niet aan derden doorgegeven.

    Plexr-Surgery BE-NL-COM/ Alle rechten voorbehouden 2018-2020 / Created by Leander.Tech
    Bel onsOnze Gratis Nieuwsbrief